Whoever said diamonds are a girl’s best friend… never had a dog

 

Cursussen; voor elk wat wils...

Van basisopvoedregels tot fijn samen bezig zijn, van puppy tot volwassen hond; Hond natuurlijk heeft voor elke baas en hond een cursus die bij jullie past. We werken met kleine groepjes, dus er is veel aandacht voor de individuele baas/hond combinatie. Neem gerust contact op voor meer informatie.

Puppy cursus

Maak kennis met basisopvoedregels en de lichaamstaal van de hond. We werken rond aandacht en socialisatie van de pup en leren stap voor stap enkele basiscommando's. Lees meer.

Vervolgcursus

Meestal de groep van de pubers, maar ook volwassen honden die graag nog wat bijleren zijn hier welkom. We blijven werken rond aandacht en breiden de gehoorzaamheidsoefeningen uit. Daarnaast is er veel aandacht voor driftcontrole. Lees meer.

Fun & Fit

Speciaal voor de mensen en honden die graag op een ontspannen manier samen bezig willen zijn. We blijven werken aan de gehoorzaamheid, maar wisselen dit af met hindernissen, hersenwerk, body & balance, speuren, zoekspelletjes en trucs. Plezier en afwisseling staan hier dus centraal. Lees meer.

  

Volg ons op Facebook